Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Realisaties

Hier kan u enkele van onze realisaties terug vinden. AAN DEZE PAGINA WORDT NOG HARD GEWERKT šŸ™‚

  • Van deperre Dave
    Zoersel
    Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.
  • Kurt Jochmans
    Bazel
    Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen Ć©Ć©n werkdag.

U kan ons telefonisch bereiken tijdens de openingsuren. Daarbuiten kan u een voicemail achterlaten, welke de volgende werkdag zal beluisterd worden. Uiteraard kan u ons ook per mail contacteren, of kom langs in onze showroom.