Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Roma zonwering: Optimale zon-bescherming voor uw ramen - Duitse kwaliteit
Roma Zipscreens zonwering

Een zonsopgang doet alle zintuigen ontwaken

U kent het vakantiegevoel wel: de eerste zonnestralen op het kussen en de frisse ochtendlucht in uw slaapkamer. Dit gevoel kunt u nu elke dag ervaren.
Dankzij de lichtdoorlatende screendoeken van Roma kunt u nu op elk gewenst moment genieten van helder zonlicht in elke ruimte.
Zo kunt u optimaal genieten van een zonsopgang die al uw zintuigen doen prikkelen.

Roma Zipscreens op hoek gemonteerd Temse Zaat

Managen van licht en klimaat

Roma heeft met het zipSCREEN.2 een ontwerp neergezet dat met geen enkele speler op de markt te vergelijken is. Het zipSCREEN.2 is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen.

Roma Zipscreen zonwering voor hoge ramen

Maximale bescherming tegen de zon, met maximale kleurenresolutie

Ook in ons gematigd klimaat kan de zon soms te veel worden. Met de screens van Roma hoeft u het natuurlijk kleurenspel van de seizoenen niet te missen.
De stoffen reflecteren, afhankelijk van de kleur, het grootste deel van de straling vóór het raam – zonder u het zicht naar buiten te ontnemen. Hierdoor kunt u de kamertemperatuur regelen en nog steeds genieten van het uitzicht op een mooie zomerdag.

screendoeken collectie Sergé

Screendoek is er in vele verschillende maten vormen en kleuren. Maar ook functioneel zijn er verschillen in screendoeken. Wij bieden screendoeken met openingsfactor 0%, 1%, 5% en 10%. Hoe lager de openingsfactor hoe minder reflecties van licht er zijn. Is er bijvoorbeeld een ruimte waar tv gekeken wordt of met andere beeldschermen gewerkt wordt? Dan kunt u beter kiezen voor een lage openingsfactor. Wilt u zo goed mogelijk naar buiten kijken maar toch warmte weren? In dat geval kiest u voor een hogere openingsfactor. De kleuren van zipSCREEN zijn standaard  verkrijgbaar in 209 RAL kleuren in mat en structuur uitvoering.

Roma buitenjaloezie of raffstore

Buitenjaloezie

Een groot deel van ons leven brengen we binnen, in ons huis, door. Ramen zijn een belangrijke grens tussen binnen en buiten: ze moeten zo veel mogelijk daglicht binnenlaten en ook privacy garanderen. Daarvoor zijn de buitenjaloezieën van Roma zeer geschikt. Bij elke zonnestand kunt u het zonlicht traploos uw kamers binnen sturen. Laat zon binnen, zonder veel hitte, zorg voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. Onze buitenjaloezieën bieden de ideale combinatie van comfort en vrijheid.

Roma buitenjaloezie ingebouwd modulo

Ziet u een airco?

Het koelen van een huis met airco is nog steeds een kostbare aangelegenheid. Dat verandert met buitenjaloezieën van Roma. In plaats van koelen, kunt u met zonwering aan uw gevel vooraf al oververhitting voorkomen. Zo bespaart u op de jaarlijkse energiekosten. Met buitenjaloezieën heeft u een uiterst effectieve en flexibele vorm van zonwering en lichtregulering. De warmteoverdracht van buiten is minimaal, terwijl de lichtintensiteit binnen traploos geregeld kan worden.

Velux buitenste zonnescherm

Velux zonnescherm

Het buitenste zonnescherm van Velux biedt wooncomfort op warme dagen. Het is een screen speciaal ontwikkeld voor Velux dakvensters.

VELUX buitenste zonneschermen verminderen de warmte door de zonnestralen tegen te houden vóór ze het glas bereiken. Ze houden de warmte buiten en zorgen binnen voor een koele, comfortabele temperatuur. Het doek is transparant en licht doorlatend waardoor het uitzicht behouden blijft. Het installeren gaat snel en gemakkelijk, van binnenuit.

Alles zien

  • Engels Werner
    Temse
    Van het eerste tot het laatste contact , zowel in communicatie alsook fysiek zijn zeer correct verlopen . Top materialen , zijn door mij gekozen en ook gebruikt .Zeer vakkundig geplaatst en duidelijke uitleg rond gebruik. Service na verkoop zeer goed .Kortom een aanrader !! om met deze aannemer samen te werken .25 /11/2022  Werner Engels .
  • TCI Europe
    Zwijndrecht
    “Het was een zeer positieve ervaring vanaf de eerste kennismaking me de firma Stefan Van Bogaert. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, maar er was ook zeer goede input inzake mogelijk –en  noodzakelijkheden. In totaal hebben we bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd, maar wat betreft beste prijs/kwaliteit verhouding stak de firma Stefan Van Bogaert er met kop en schouder bovenuit. Hierdoor werd de keuze voor ons gemakkelijk.Zeer duidelijke en snelle communicatie, maar ook zeer vlotte plaatsing ! We zijn uiterst tevreden.”