Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Poorten

Teckentrup sectionaal poorten - kwaliteit made in Germany
Teckentrup sectionale poort antraciet
Sectionaal poorten teckentrup blauw avond

Sectionaal deuren nemen weinig ruimte in beslag voor en in de garage dankzij de verticale opening, in tegenstelling tot conventionele kanteldeuren die naar buiten openzwaaien. Het deurblad, dat uit verschillende met elkaar verbonden delen bestaat, loopt in zijdelingse rails naar boven. Hierdoor kan de auto direct voor de garage geparkeerd worden. Onze klanten kunnen zich altijd verheugen op zeer functionele, veilige modellen en bovendien genieten van een uitgebreide designdiversiteit. De Teckentrup sectionaaldeuren zijn over de gehele breedte 40 millimeter dik en dubbelwandig. Dit beschermt tegen de kou in de garage, wat niet alleen het binnen geparkeerde voertuig ten goede komt, maar ook erg praktisch is, omdat de ruimte in de garage vaak wordt gebruikt als werkplaats of hobbyruimte en er vaak ook een directe verbinding is met het verwarmde woongedeelte. Onze beglaasde sectionale deuren voldoen ook aan de voorwaarden voor een optimale energie-efficiëntie.

RAL kleuren

Grote verscheidenheid aan ontwerpen

Sectionale deuren bieden een verscheidenheid aan ontwerpen die niets te wensen overlaten. Door de combinatie van oppervlaktestructuur, kleur en venster koopt u een garagedeur die 100% beantwoordt aan uw zeer individuele ideeën. Ons kleurenpalet geeft u alle ontwerpvrijheid om de kleur van uw garagedeur af te stemmen op uw bestaande gevel, kozijn of voordeur. En extra beglazing zorgt niet alleen voor licht, maar maakt van uw deur ook een design highlight.
Ons kleurenpalet geeft u alle ontwerpvrijheid om de kleur van uw sectionale deur af te stemmen op uw bestaande gevel, raamkozijn of voordeur. Geen wens blijft onvervuld. De standaardkleur van het deurblad is verkeerswit (RAL 9016) aan de buitenzijde en grijswit (RAL 9002) aan de binnenzijde. Als u de kleur van uw sectionaaldeur individueel wilt bepalen, kunt u kiezen uit verschillende trendkleuren (waaronder drie trendkleuren met metallic-effect en ijzerglimmer deeltjes), een van de ca. 200 RAL-kleuren van uw keuze of aantrekkelijke houtdecors…

sectionaal poorten teckentrup met zijdeur

Deuren voor extra toegang tot de garage

Dankzij onze zijdeuren met hetzelfde uitzicht of de geïntegreerde loopdeuren krijgt u een tweede gemakkelijke toegang tot uw garage zonder dat u de deur hoeft te openen.

Techniek Teckentrup sectionaal poort

In gesloten toestand dichten verticale kozijndichtingen, latei-afdichtingen, tussenafdichtingen en vloerafdichtingen de deur aan alle zijden af. Hierdoor wordt de garage optimaal beschermd tegen slagregen en binnendringend vocht. Bovendien zorgt het 40 mm dikke deurblad voor een optimale warmte-isolatie en een minimaal energieverlies. Een Teckentrup sectionaaldeur is meer dan zomaar een deur.

 • Extreem hoge stabiliteit door 40 mm dikke panelen in sandwichconstructie

 • Energiebesparende warmte-isolatie

 • Bodemafdichting voor optimale bescherming tegen vocht

 • PU-hardschuim met hoge sterkte biedt langdurige bescherming tegen corrosien

 • Maximale buig- en torsiestijfheid

 • Schuimen volgens industriële deur norm

 • Elisabeth Hendrikx
  Linkeroever
  Wij kochten al verschillende producten aan bij Van Bogaert (zonnewering en garagepoort). We zijn erg tevreden! Kwaliteitsvolle producten en correcte, vriendelijke service.21/06/2024
 • Lambrechts T
  Rupelmonde
  Wij waren op zoek naar een gemakkelijk systeem voor schaduw op het terras van ons stadstuintje. In de toonzaal werden we zeer vriendelijk en degelijk geholpen. Stefan kwam ter plaatse de mogelijkheden bekijken en om voor de juiste opmetingen , hij gaf ons  professioneel en  heel duidelijk advies.Niet veel later kregen we een op maat gemaakte offerte met enkele opties.De plaatsing van de plaza viva werd goed uitgevoerd door de ervaren werkmannen.De dienst na verkoop en het onderhoud verlopen goed, vragen worden ook steeds snel beantwoord.Top service!
 • Van Ostaeyen M
  Burcht
  Zeer vriendelijke en professioneel onthaal in de Showroom, vriendelijke dame die zeer mooie uitleg gaf over de verschillende technische verschillen van de rolluiken en de zonnewering. Na goedkeuring van de offerte nog alles correct een tweede maal mooi komen opmeten. Bij de plaatsing ook 2 degelijke techniekers die proper werk hebben geleverd en alles mooi uitlegde betreffende de werking van de zonnewering. Nadien ook alles proper achterlieten. Een dikke pluim voor heel het team, ik maak zeker reclame voor deze firma.
 • De Schepper
  Sint-Niklaas
  “Van bij ons bezoek aan de showroom tot de oplevering van het project zijn wij lovend enthousiast. De snelle en professionele begeleiding gaven bij ons de doorslag om voor Stefan Van Bogaert te kiezen. De afwerking en plaatsing zijn ook op een zeer snelle en propere manier gegaan. Hier kan je bestellen met vertrouwen.”

Realisaties

Alles zien