Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Onze aanpak

Een geoliede machine

We begeleiden u graag van begin tot einde bij het realiseren van uw project.

Stefan van Bogaert fotoshoot personeel
 • De Cock G
  Verrebroek
  Fantastisch werk geleverd een dikke pluim voor jullie mannen👍 En de prijs van de offerte is de prijs die men werkelijk moet betalen.
 • VN
  Temse
  De overkapping is geplaatst met heel veel professionaliteit, alles tot in te puntjes geregeld en geplaatst. Een topteam !
 • TCI Europe
  Zwijndrecht
  “Het was een zeer positieve ervaring vanaf de eerste kennismaking me de firma Stefan Van Bogaert. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, maar er was ook zeer goede input inzake mogelijk –en  noodzakelijkheden. In totaal hebben we bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd, maar wat betreft beste prijs/kwaliteit verhouding stak de firma Stefan Van Bogaert er met kop en schouder bovenuit. Hierdoor werd de keuze voor ons gemakkelijk.Zeer duidelijke en snelle communicatie, maar ook zeer vlotte plaatsing ! We zijn uiterst tevreden.”
 • Van deperre Dave
  Zoersel
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.
 • Kurt Jochmans
  Bazel
  Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.
Weinor Terrazza Pure glazen terrasoverkapping

Zorgeloos bestellen, mét dienst na verkoop

Soms loopt er al eens iets mis. Een schadegeval, een productiefout of per ongeluk het product verkeerd gebruikt. Ook dan kan u op ons rekenen. Afhankelijk van het probleem lossen we dit direct op, soms is er een onderdeel nodig. Samen met de producent zorgen we ervoor dat alles weer zo snel mogelijk in orde komt.

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.