Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Raamdecoratie

Luxaflex op maat, voor elk raam en elke stijl
Luxaflex Gordijnen wave

De juiste raamdecoratie voor een stijlvol raam en de ideale lichtinval doet wonderen, zowel voor de ruimte als voor je humeur.

Luxaflex® is er trots op alle wensen voor raamdecoratie te kunnen realiseren voor elke kamer en stijl. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en helemaal afgestemd op jouw ramen en praktische behoeften. Ook op stijl hoef je niet in te boeten, want onze collectie raambekleding biedt tal van mogelijkheden in design, kleuren en stoffen. De keuze is aan jou!

Luxaflex actie juni
Luxaflex horizontale jaloezie met ladderband

Kleurinspiratie

Van exclusieve modieuze stijlen tot tijdloze looks, onze op maat gemaakte raamdecoratie heeft prachtige kleuren voor elke kamer in je woning. Laat je inspireren door enkele van onze favoriete kleuren van dit jaar of kom langs om alle opties te bekijken en gratis deskundig advies te krijgen.

Luxaflex Powerview bediening met batterij

Smart home bediening

PowerView® Automation

 

Met ons PowerView® Automation bedieningssysteem kan je programmeren wanneer je Duette® Shades automatisch openen en sluiten met behulp van een app of een afstandsbediening. Bovendien is PowerView® compatibel met smart home-systemen zoals Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en meer. Zo kan je je raambekleding ook bedienen met je stem en ze afstemmen op andere slimme apparaten.

Luxaflex Lightline rolgordijn vochtige ruimte badkamer en keuken

Waarom  Luxaflex® raamdecoratie?

Wanneer je investeert in Luxaflex® raamdecoratie, ben je verzekerd van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap. En niets verandert een raam zo sterk als raambekleding die speciaal voor jou is gemaakt met buitengewone aandacht voor detail.

Wat je stijl of budget ook is, Luxaflex® raambekleding wordt exact op maat gemaakt en is beschikbaar in zeer stijlvolle looks en kleuren die perfect bij je woning passen. Van de wauwfactor in de woonkamer tot een stijlvolle en veilige oplossing voor de speelkamer, je geniet overal van dezelfde kwaliteit en service van Luxaflex®. Onze unieke producten worden gecombineerd met kindveilige smarthome- en koordloze bediening om de allerbeste raambekleding voor je woning te creëren.

Monteur raamdecoratie

Perfecte installatie

Nadat je je definitieve keuze hebt gemaakt en je Luxaflex®-producten hebt aangeschaft, maken we je raamdecoratie op maat.

Zodra je nieuwe raambekleding klaar is, komt je Luxaflex®-dealer terug voor een vlekkeloze installatie. Ze zullen je ook laten zien hoe je jouw nieuwe raamdecoratie bedient. Een vakkundige installatie is van essentieel belang voor een perfecte werking van je raambekleding, zodat je de lichtinval kan regelen, van meer privacy kan genieten en zelfs je woning energiezuiniger kan maken door de warmte binnen en de koude buiten te houden.

Nu hoef je alleen nog maar achterover te leunen en van het uitzicht te genieten!

Velux verduisteringsgordijn

Velux gordijnen

Velux biedt verschillende oplossingen aan voor uw Velux venster: rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen enz.
Elk product heeft zijn eigen kenmerken, maar ze verzachten allemaal het daglicht en bieden privacy.

Ieder venster heeft een merkplaatje met hierop het type venster. Aan de hand hiervan weten wij welk model voor u van toepassing is. Het enige wat u nog moet doen is de gewenste kleur en bediening te kiezen.

  • Pauwels – Coorevits
    Bazel
    Zowel de afspraken in de showroom  ,de opmetingen ter plaatse ,de duidelijke offerte & bijhorende tekeningen, de uitvoering ter plaatse & de duidelijke info over gebruik & onderhoud getuigen van een professionele aanpak.Het was aangenaam samenwerken met dit lokale team , en we kunnen hen dan ook sterk aanbevelen

Alles zien