Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Terrasoverkapping Realisatie

Lambrechts - Rupelmonde
textiele overkapping terras Weinor Plaza Viva
Terrasoverkapping Plaza Viva van Weinor

Over de realisatie

Deze klanten waren op zoek naar een overkapping die wat schaduw kon bieden voor hun terras. Met de windstabiele en regenbestendige Plaza viva van Weinorkunnen ze nu het hele jaar zorgeloos genieten van hun terras.

  • Van deperre Dave
    Zoersel
    Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.
  • Kurt Jochmans
    Bazel
    Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.
textiele overkapping terras Weinor Plaza Viva

Een tevreden klant

Wij waren op zoek naar een gemakkelijk systeem voor schaduw op het terras van ons stadstuintje. In de toonzaal werden we zeer vriendelijk en degelijk geholpen. Stefan kwam ter plaatse de mogelijkheden bekijken en om voor de juiste opmetingen , hij gaf ons  professioneel en  heel duidelijk advies.

Niet veel later kregen we een op maat gemaakte offerte met enkele opties.

De plaatsing van de plaza viva werd goed uitgevoerd door de ervaren werkmannen.

De dienst na verkoop en het onderhoud verlopen goed, vragen worden ook steeds snel beantwoord.

Top service!

Meer realisaties in dezelfde categorie

Alles zien

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.