Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Over Stefan van Bogaert

Samen sterk

Stefan en Tine leiden intussen al 16 jaar hun zaak. Uiteraard doen ze dit niet alleen.

Stefan van Bogaert: Ons team

Ons verhaal

Stefan van Bogaert BV werd in begin 2008 opgestart door Stefan van Bogaert en zijn echtgenote Tine Geerts. Intussen zijn we uitgegroeid tot een bloeiend en goeddraaiend bedrijf, waar kwaliteit en service hoog aangeschreven staan.
Intussen al 16 jaar  zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige zonweringen, rolluiken, vliegenwering, sectionale poorten, terrasoverkappingen en Velux-accessoires – dit voor het hele Waasland.

We volgen voor u de nieuwste technologische evoluties en ontwikkelingen op de voet. Bij ons vindt U uitsluitend zeer kwalitatieve merken, waarvan U hun gamma kan bezichtigen in hun 2 vestigingen (Bazel en Kieldrecht).

We werken uitsluitend met mensen uit eigen team. U kan rekenen op professionele vakmensen, welke jaarlijks diverse opleidingen volgen.

Ons motto is: we leveren ons werk af, zoals we het voor ons zelf zouden doen = “Zorgeloos Comfort” voor U!

 

Stefan van Bogaert en team

Ons team

Stefan staat in voor de opmeting bij u thuis, persoonlijk advies alsook verdere opvolging van Uw project. Tine, Tara en Patrick ontvangen U graag in de gezellige en ruime showrooms te Bazel of Kieldrecht, waar u het ganse gamma kan komen ontdekken en testen. Alles wordt op realistische afmetingen gedemonstreerd, waardoor het voor U makkelijker is om Uw project voor te stellen.
Zij helpen u graag bij het maken van de juiste product keuze alsook kleuradvies. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor de verdere verwerking van offerte tot eindfactuur, alsook service na verkoop.

Onze monteurs: Benny, David, Stefaan, Jonas, Jonathan en Kevin

Elke monteur heeft zijn eigen specialiteit. Afhankelijk van het project worden de geschikte monteurs voor u gepland.

U ziet, bij Stefan van Bogaert BV, zit u goed!

 

Stefan van Bogaert en Tine

Kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken

We hebben allemaal een drukke agenda. Niets zo vervelend als u dan moet wachten op iemand…
Niet op ons! We maken een strakke planning op, stiptheid is een troef. Vanaf het eerste moment tot de installatie.

We kiezen ervoor om producten aan te bieden van top-kwaliteit, voornamelijk van Duitse afkomst. We zijn daarom vaak niet de goedkoopste maar u bent zeker van degelijkheid.
Niet alleen de producten moeten goed zijn, ook onze monteurs. Zij worden continu bijgeschoold zodat zij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden en productoptimalisaties.
Ze werken bij U thuis, zoals het voor hun zelf zou zijn. De werf proper achterlaten is een must, zodat u onmiddellijk kan genieten van uw aankoop.

U ziet, als u kiest voor Stefan van Bogaert Bv, kiest u voor Zorgeloos Comfort!

 • De Cock G
  Verrebroek
  Fantastisch werk geleverd een dikke pluim voor jullie mannen👍 En de prijs van de offerte is de prijs die men werkelijk moet betalen.
 • VN
  Temse
  De overkapping is geplaatst met heel veel professionaliteit, alles tot in te puntjes geregeld en geplaatst. Een topteam !
 • TCI Europe
  Zwijndrecht
  “Het was een zeer positieve ervaring vanaf de eerste kennismaking me de firma Stefan Van Bogaert. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, maar er was ook zeer goede input inzake mogelijk –en  noodzakelijkheden. In totaal hebben we bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd, maar wat betreft beste prijs/kwaliteit verhouding stak de firma Stefan Van Bogaert er met kop en schouder bovenuit. Hierdoor werd de keuze voor ons gemakkelijk.Zeer duidelijke en snelle communicatie, maar ook zeer vlotte plaatsing ! We zijn uiterst tevreden.”
 • Van deperre Dave
  Zoersel
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.
 • Kurt Jochmans
  Bazel
  Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.
Luxaflex stand showroom Stefan van Bogaert Bazel

Bezoek de showroom

Wenst u meer informatie en advies over onze producten en wat ze voor u kunnen betekenen? Misschien weet u nog niet welk product te kiezen voor uw woning… Kom dan langs in onze gezellige showroom te Bazel. Deze bevindt zich achteraan de oprit, waar u ook kan parkeren.
Alles wordt in realistische afmetingen tentoon gesteld en kan u deze ook testen in hun gebruik.
Onze verkopers geven u graag de technische informatie alsook kleuradvies.

Openingsuren

Rupelmondestraat 80
 • MA
  13.00 – 18.00 uur
 • DI-DO
  9:00 – 12:00
  13.00 – 18.00 uur
 • VR
  9:00 – 12:00
  13.00 – 17.00 uur
 • ZA
  10.00 – 16.00 uur (doorlopend)
 • ZO & feestdag
  Gesloten
Dorpsstraat 124
 • MA
  Gesloten
 • DI
  10:00 – 12:00
  13.30 – 17.00 uur
 • WO
  10:00 – 12:00
 • DO
  10:00 – 12:00
  13.30 – 17.00 uur
 • VR
  Op afspraak
 • ZA
  10:00 – 14:00
 • ZO
  Gesloten

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

U kan ons tijdens de openingsuren zowel telefonisch bereiken, als per mail.