Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Zonnetent Realisatie

Muylaert - Kruibeke
Weinor Kubata met LED verlichting zonnetent
Weinor Kubata zonnetent met LED verlichting Kruibeke

Over de realisatie

Deze klanten waren al een tijdje op zoek naar zonwering. Helaas had Corona hier een stokje voor gestoken maar begin 2022 wouden ze hier terug werk van maken.

Via de pers hoorden ze allerlei doemberichten over levertermijnen en dergelijke. Midden maart werd hun zonwering al geïnstalleerd. Bij de reviews kan u hun feedback terug vinden.

  • Muylaert C
    Kruibeke
    “Bij de aankoop en installatie van onze nieuwe zonwering konden wij rekenen op onze vertrouwde leverancier Stefan Van Bogaert BV.Bij het bezoek aan de toonzaal kregen wij een zeer professionele en uiterst vriendelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.Uiteindelijk viel onze keuze op de Kubata. Een strak design met aangepast doek in de gewenste kleuren dat perfect bij onze woning paste.Van bij het bezoek aan de toonzaal, het ontvangen van de offerte, de afspraken tot levering en de installatie verliepen opnieuw professioneel en zeer klantvriendelijk.Puik werk door een team van vakmensen. Van kantoormedewerksters tot installateurs”.
  • Van Riet
    Temse
    Heeeeeel blij met onze zonnewering. En ook vooral omdat ze van in het begin tot het einde een goede service geven. Zelfs de hondjes genieten van de schaduw 😃

Zonwering, voor ieder wat wils

Wenst u ook extra comfort op uw terras? Laat u zeker inspireren door het mooie gamma van Weinor.

Meer realisaties in dezelfde categorie

Alles zien

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.