Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Zonnetent

Weinor zonneluifels - Duitse kwaliteit

Het meest voorkomende type zonwering is nog altijd de klassieke terras- of balkonzonwering. weinor combineert het klassieke concept van zo’n zonwering voor terras en balkon met innovatieve technologie en een aantrekkelijk design. Conventionele zonbescherming wordt zo een echte blikvanger en een luxeartikel.

Vooral hartje zomer warmt direct zonlicht niet alleen het terras of het balkon zelf extreem op, maar ook alle binnenruimten die zonder bescherming aan de zon worden blootgesteld.  Terras- of balkonzonwering kan dan een aangename bron van schaduw zijn op warme en zonnige dagen. Het zonnescherm kan dus zowel buitenshuis als binnenshuis de warmteontwikkeling temperen.

Weinor heeft een breed assortiment aan hoogwaardige en duurzame zonneschermen voor terrassen en balkons. Zo kunt u vrij en individueel het model en ontwerp kiezen dat het beste bij u past. Voor elke interieurstijl en smaak vindt u gegarandeerd de juiste zonwering, waarmee u ook op warme dagen van aangename schaduw kunt genieten.

Terras- of balkonzonwering voor elke behoefte: van Cassita II tot Kubata

Bent u op zoek naar hoogwaardige, moderne en duurzame terras- of balkonzonwering voor uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: weinor zonwering beschikt over verschillende functies, zodat u de aankoop van uw nieuwe zonwering volledig op uw behoeften kunt afstemmen.
Het extravagante Opal Design II-model bijvoorbeeld overtuigt door zijn tijdloze klassieke design. Als fraai cassettemodel zet dezeterras- en balkonzonwering elegante accenten aan het huis.

De Cassita II met zijn kleinere standaardafmetingen van max. 5,5×3 m is geschikt voor de meeste terrasafmetingen. Het scherm overtuigt met innovatieve technologie en is met zijn tijdloze design ook een echte blikvanger.

Onze topper Kubata… helder | consequent | kubistisch – Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering? Bij het cassettescherm Kubata zijn de overgangen vloeiend. Met zijn kubusvorm past het cassettescherm als stijlvol vormgevingselement perfect in de moderne huisarchitectuur. Zonwering en gevel vormen een uitgebalanceerde interactie, welke voldoet aan de hoogste esthetische eisen.

Meer voordelen voor uw terras of balkon met weinor

Bij veel typenterras- en balkonzonwering van weinor, heeft u ook de mogelijkheid om het model als ledvariant te kiezen of extra ledspots of lichtlijsten te installeren. Zo creëert u nog meer sfeervolle momenten , ook na zonsondergang. Ook al hebben al onze zonneschermen in ons assortiment verschillende kenmerken en voordelen, ze hebben ook allemaal iets gemeen: de hoge kwaliteit die inherent is aan alle weinor producten.

  • Muylaert C
    Kruibeke
    “Bij de aankoop en installatie van onze nieuwe zonwering konden wij rekenen op onze vertrouwde leverancier Stefan Van Bogaert BV.Bij het bezoek aan de toonzaal kregen wij een zeer professionele en uiterst vriendelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.Uiteindelijk viel onze keuze op de Kubata. Een strak design met aangepast doek in de gewenste kleuren dat perfect bij onze woning paste.Van bij het bezoek aan de toonzaal, het ontvangen van de offerte, de afspraken tot levering en de installatie verliepen opnieuw professioneel en zeer klantvriendelijk.Puik werk door een team van vakmensen. Van kantoormedewerksters tot installateurs”.
  • Van Riet
    Temse
    Heeeeeel blij met onze zonnewering. En ook vooral omdat ze van in het begin tot het einde een goede service geven. Zelfs de hondjes genieten van de schaduw 😃

Alles zien