Luxaflex – Actie: 4de PowerView® product gratis*

vraag naar de voorwaarden

Roma Rolluiken

Bescherming het hele jaar door

Roma rolluiken Duits bescherming

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid.  Roma rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in ‘1 klik’ gebeurd.

Dakkappel met witte schuine trendo rolluiken van Roma in Kemzeke

Rolluiken zijn de bekendste vorm van zonwering, maar wie denkt dat rolluiken alleen op en neer gaan om te verduisteren heeft het mis. Een rolluik is het meest veelzijdige zonweringsproduct op de markt. Niet alleen heeft een rolluik veelzijdige eigenschappen als isolatie en beveiliging, het is ook nog eens in enorm veel varianten te produceren. Denk aan speciale isolerende kasten, inbouw, dakramen of schuine kozijnen. Kortom, het maakt niet uit welke situatie u heeft. Wij hebben een rolluik wat er toegepast kan worden.

Roma rolluiken isolerend

Een van de voornaamste redenen dat mensen tegenwoordig rolluiken laten plaatsen is om de energiekosten naar beneden te brengen en tegelijk om iets goeds te doen voor het milieu. Door rolluiken op de juiste manier te plaatsen en gebruiken, kunt u uw woning een stuk energiezuiniger maken. Wanneer er een rolluik voor een kozijn geplaatst wordt, ontstaat er een warmtebrug tussen het glas en het rolluik. Hierdoor is het moeilijker voor de warmte binnen om te ontsnappen naar buiten en hoeft u dus minder te stoken wat beter is voor het milieu.

Roma rolluik met zonne-energie Somfy

Solar rolluiken

Naast de klassieke elektrische bediening kan u ook kiezen voor Solar aandrijving. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer, aangezien er geen kabels moeten worden doorgeboord.

Somfy Tahoma Switch app bediening

Wilt u nog een stap extra doen? Kies dan voor rolluiken met een Somfy io besturing die aangesloten kunnen worden op een Smart Home systeem, Tahoma Switch.

4 goede redenen om je huis Somfy slim te maken:

 • Eenvoudig centraliseren en beheren
 • Verbeter de energie-efficiëntie
 • Op afstand bedienen en controleren
 • Bescherm je huis
Velux rolluiken op zonne-energie

Velux rolluiken

Het Velux rolluik op zonne-energie – Optimaal comfort

 • Bescherming tegen de warmte
 • Energiebesparing – biedt een goede thermische isolatie in de winter
 • Optimale verduistering
 • Isolatie en vermindering van contactgeluid
 • Privacy
 • Beveiliging

 

Het rolluikt houdt in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten, en beschermt uw vensters tegen weer en wind. Het dempt het geluid van regendruppels en zorgt voor een optimale verduistering voor nog meer comfort.

 • De Grave V
  Beveren
  Snelle, correcte en vriendelijke service. Rolluik sneller geplaatst dan verwacht! Top!
 • Vandervekens
  Sint-Niklaas
  Reeds 3 x Stefan ( of zijn personeel) bij ons gehad. Gewoonweg TOP ! Vriendelijk, vakkennis,proper werk. Ook de dames aan de telefoon. Team dat in zijn totaliteit een dikke pluim verdient. Fredien Vandervekens
 • Kurt Jochmans
  Bazel
  Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.

Realisaties rolluiken

Alles zien