Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Automatisatie

Vereenvoudig je leven met een Smart Home
Somfy Tahoma Switch app bediening
Somfy Smart Home bediening

Het installeren van elektrische rolluiken, zonwering, luifels of een elektrische poort is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met een touch van connectiviteit haal je eenvoudig het meeste uit je huis.

4 goede redenen om je huis Somfy slim te maken:

 • Eenvoudig centraliseren en beheren
 • Verbeter de energie-efficiëntie
 • Op afstand bedienen en controleren
 • Bescherm je huis
poortbediening Codeklavier Cody T zwart

Poortautomatisatie

Zowel op nieuwe poorten alsook bestaande poorten kan een poortmotor geplaatst worden. Hiervoor werken wij met de merken Seip en Somfy samen. Bij deze motor zijn standaard 2 handzenders en 1 drukknop inbegrepen.
Daarnaast is het ook mogelijk om een codeklavier toe te voegen. Het gebruik van een codeklavier is uitermate veilig. Het is bijvoorbeeld ideaal voor de kinderen, als zij na school thuis komen. Zo kunnen ze geen handzender onderweg verliezen.

Wij automatiseren:

 • sectionaal poorten
 • buiten-de-gevel en binnen-de-gevel draaiende kanteldeuren
 • Lambrechts T
  Rupelmonde
  Wij waren op zoek naar een gemakkelijk systeem voor schaduw op het terras van ons stadstuintje. In de toonzaal werden we zeer vriendelijk en degelijk geholpen. Stefan kwam ter plaatse de mogelijkheden bekijken en om voor de juiste opmetingen , hij gaf ons  professioneel en  heel duidelijk advies.Niet veel later kregen we een op maat gemaakte offerte met enkele opties.De plaatsing van de plaza viva werd goed uitgevoerd door de ervaren werkmannen.De dienst na verkoop en het onderhoud verlopen goed, vragen worden ook steeds snel beantwoord.Top service!
 • Christine Maes
  Temse
  Een codeklavier voor een garagepoort waarbij één code een tijdsslot heeft, dat zochten wij. Bij anderen was het niet mogelijk of heel duur. Bij Stefan van Bogaert echter kregen we een goede prijs en degelijke informatie. De plaatsing volgde snel en werd uitstekend uitgevoerd. De facturatie was correct en door de vlotte plaatsing betaalden we uiteindelijk minder dan de offerte. Wij zijn super blij met het nieuwe systeem!
 • Van Riet
  Temse
  Heeeeeel blij met onze zonnewering. En ook vooral omdat ze van in het begin tot het einde een goede service geven. Zelfs de hondjes genieten van de schaduw 😃