Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Zonwering

Kwalitatieve zonwering met mooi design
Lichtinval Horizontale Jaloezie avond
Weinor Kubata zonnetent kubistisch design turquoise doek

Maak uw buitenleven comfortabel en gezellig

De zon…soms hunkeren we ernaar, maar af en toe houden we ze liever tegen. De zomermaanden worden steeds warmer, we werken vaker van thuis uit, of we willen zorgeloos genieten op ons terras, ook als er een zomerbuitje valt.

Wij bieden een ruim gamma aan van binnen- en buitenzonwering, van hoogwaardige kwaliteit alsook prachtig design. Alles is maatwerk en dus volledig personaliseerbaar. Voor elke functie en voor iedere woning vindt u bij ons de oplossing. Onze selectie van topmerken zoals Weinor, Solisysteme, Roma en Stobag maakt uw buitenleven comfortabel, gezellig en optimaal genieten. Met het ruime gamma van Luxaflex controleert u uw privacy en lichtinval.

Laat u hier inspireren!

Somfy Tahoma Switch app bediening

Design gecombineerd met moderne technologie

De meeste zonweringen worden elektrisch aangestuurd. Hiervoor werken we hoofdzakelijk met Somfy samen. Naast de klassieke bediening zoals wand- en handzenders heeft u ook de mogelijkheid om uw producten automatisch te laten werken, aan de hand van tijdsinstellingen of scenario’s. Daarnaast kan u ook gebruik maken van sensoren. Als uw Somfy-expert uit het Waasland kunnen we u hierbij uitgebreid adviseren en informeren.

Laatste realisaties

Alles zien
 • Van der Meiren P
  Beveren
  Op 19 januari 2021 heeft de firma Van Bogaert een zonnescreen komen plaatsen. Alles is heel vlot en professioneel verlopen. Dit vanaf de info in de winkel, de opmeting ter plaatse met nog bijkomende tips tot de eigenlijke plaatsing. Een dikke pluim voor jullie uitstekende service.
 • Van Ostaeyen M
  Burcht
  Zeer vriendelijke en professioneel onthaal in de Showroom, vriendelijke dame die zeer mooie uitleg gaf over de verschillende technische verschillen van de rolluiken en de zonnewering. Na goedkeuring van de offerte nog alles correct een tweede maal mooi komen opmeten. Bij de plaatsing ook 2 degelijke techniekers die proper werk hebben geleverd en alles mooi uitlegde betreffende de werking van de zonnewering. Nadien ook alles proper achterlieten. Een dikke pluim voor heel het team, ik maak zeker reclame voor deze firma.
 • Terryn
  Beveren
  We wisten dat de plaatsing professioneel ging gebeuren, En kunnen niet anders dan tevreden over zijn😉
 • Van deperre Dave
  Zoersel
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.
 • Kurt Jochmans
  Bazel
  Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht. Zeer goede kwaliteit, service en afwerking.

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.