Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Verandazonwering

Serrezonwering – voorkom opwarming van uw veranda

Weinor verandazonwering WGM Top Optistrech
Weinor verandazonwering Sottezza (onderbouw) groen doek

Serrezonwering – airconditioning voor slimmeriken

Het mooie aan lichtdoorlatende serres en terrasoverkappingen is tegelijkertijd ook een uitdaging: waar veel zon invalt, wordt het licht al snel als verblindend ervaren en wordt het onaangenaam warm. Met serrezonwering van Weinor creëert u aangename schaduw en uw eigen aangename klimaat.

Weinor verandazonwering WGM Top Optistrecht met blauw doek schaduw

WGM Top

De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort.

Weinor verandazonwering Sottezza Optistrecht creme doek (onderbouw)

Sottezza II

Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Sottezza II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de Sottezza II aanwezig is, wilt u er verblijven. En dat kan ook, omdat dit zonnescherm warmteontwikkeling onder het glas reduceert en voor een comfortabele temperatuur zorgt – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen. Gelijktijdig biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering.

Weinor WGM Top Optistretch detail kast en steun

Sterk in design

De slanke profielen en de schroefloze optiek onderstrepen het moderne design van deze 2 verandazonweringen. Ze voegen zich als stijlvol element perfect bij het totaalbeeld van het huis.
Weinor verandazonwering Optistretch systeem detail zip doek

Optistrecht

Hoogtepunten

Optistrech = aan 4 kanten opgespannen

Dat vermindert de kans op het doorhangen van het doek enorm. Ook het probleem van hangende kanten is hiermee verleden tijd. Het doek zit vast in het transportprofiel, net als bij een ritssluiting. Alsook hebt u geen zichtbare lichtspleten.

Techniek

Het beproefde kabelspansysteem zorgt voor een gelijkmatige doekstand.

  • kabel met hoge scheur- en treksterkte
  • extreem lichte en stille loop
  • jarenlang bewezen spansysteem
Weinor 7 jaar garantie

Toppartner

Stefan van Bogaert BV is al jaren Toppartner van Weinor. Hiervoor engageren we ons elk jaar, niet enkel door steeds de laatste nieuwe trends en producten te volgen maar ook qua opleidingen en service.

Enkel een Toppartner kan u (onder bepaalde voorwaarden) 7 jaar garantie aanbieden op uw aankoop:
Ÿ 7 jaar garantie op alle weinor producten –
inclusief accessoires.
Ÿ Inclusief reparatiekosten in geval van
materiaal-, ontwerp- of fabricagefouten
Ÿ Snelle en eenvoudige registratie

Vraag ons voor alle informatie.

Weinor doekencollectie

My Collections doeken

De Weinor doekcollectie bestaat uit 3 exclusieve deelcollecties met in totaal 143 dessins.
Ze zijn gemaakt van polyester of acryl en zijn spindofgeverfd. Dit garandeert een buitengewoon lange levensduur, blijvend stralende kleuren en een hoge UV-bestendigheid.
Dankzij de weefselbescherming van teflon en modernste nanotechnologie is het oppervlak olie-, water-, vuilafstotend en beschermt het tegen bederf. Ook op vlak van mileuvriendelijkheid overtuigt my collections. De doeken zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan alle noodzakelijke milieunormen.