Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Terrasoverkapping

Outdoor Living
Espace Lounge terrasoverkapping met geïsoleerd dak, afwatering en zijwanden

2 merken onder 1 dak

Weinor of Solisystème

Het hele jaar door kunnen genieten van je terras of tuin… Wie wil dit niet! Creëer een extra leefruimte en geniet volop, tijdens de 4 seizoenen.
In totaal bieden we 6 overkappingen aan, elk met hun eigen specialiteiten. Voor ieder wat wils.

Weinor Artares lamellen dak en terrasverwarming

Weinor lamellen dak – Artares

Het lamellendak Artares zorgt dankzij natuurlijke ventilatie door een geavanceerde lameltechniek voor een individueel bioklimaat op uw terras.

Profiteer nog tot eind maart van deze Super Promo: klik hier voor meer informatie

Solisystème lamellen dak Franse productie witte kleur terrasoverkapping

Solisystème: Speel met licht en schaduw

De bio-klimaat pergola is een origineel en exclusief ontwerp dat u een heel nieuwe leefruimte biedt. Uw terras wordt als het ware een uitbreiding van uw interieur zodat u in stijl kan genieten van het buitenleven. Warmer of kouder, zon of schaduw, u regelt het allemaal naar wens en naar gelang de weersomstandigheden.

Espace Lounge terrasoverkapping met geïsoleerd dak, afwatering en zijwanden

Espace Lounge

DIT HIGH-END MODEL BESTAAT IN 2 VERSIES TERRASOVERKAPPING OF CARPORT

Elegant en moduleerbaar voor een buiten ruimte aangepast aan al uw wensen.
Een versie aanbouw of vrijstaand als carport of tuinsalon, wat uw project ook is, het LOUNGE model wordt op maat gemaakt om zich perfect aan te passen aan uw opstelling en gewenste afmetingen.

Weinor Plaza Viva terrasoverkapping windstabiel zonwering en regenwering

Weinor textiele overkapping – Plaza Viva

In een wereld, waarin we het grootste deel van ons leven binnen doorbrengen, groeit het verlangen naar ”buiten”: meer tijd in de vrije natuur, meer lucht, meer zon, meer plezier – gewoon van binnen naar buiten! Om optimaal en onbekommerd te kunnen genieten van uw tijd buitenshuis bieden terrasoverkappingen van stof bescherming tegen de zon, maar ook tegen wind en lichte regenbuien.

Weinor Pergotex bache overkapping waterdicht cabrio dak

Weinor waterdicht bache-overkapping – Pergotex II

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten.

Weinor Artares lamellen dak met LED verlichting glazen overkapping

Weinor – Terrazza glazen dak

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

Als de dagen kouder worden, hoeft u zich nog lang niet in uw huis terug te trekken. Rust uw Terrazza Pure eenvoudig uit met de frameloze glazen schuifwand W17 Easy, ook naderhand. Zo kunt u op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras- met vrij zicht op de natuur. Nog knusser wordt het met het verwarmingssysteem Tempura.

 

Weinor glazen schuifwanden W17 Easy

Weinor accessoires

W17 Easy glazen schuifwand

Of het nu juist beschut en gezellig of juist fris en luchtig wilt hebben: met onze profielloze glazen schuifwand W17 Easy beleeft u altijd puur woongenot – op uw terras.

W17 easy biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel. Makkelijker als met de w17 easy kunt u de kostbare uurtjes op uw terras niet verlengen.

Tempura Quadra verwarming

Met de weinor warmtestralers Tempura en Tempura Quadra verlengt u uw kostbare tijd op het terras. Ze kunnen vrijwel overal worden bevestigd, eenvoudig aan een bestaand systeem worden gemonteerd en geven weldadige warmte af. De infraroodstralen zijn direct na het aanzetten voelbaar. De warmtebron is leverbaar als ronde versie en als Tempura Quadra met hoekige vormgeving. Met de door weinor toegepaste infraroodtechniek bespaart u niet alleen geld. In tegenstelling tot andere verwarmingstechnieken is de warmte namelijk ook direct voelbaar.

 • De Cock G
  Verrebroek
  Fantastisch werk geleverd een dikke pluim voor jullie mannen👍 En de prijs van de offerte is de prijs die men werkelijk moet betalen.
 • Terryn
  Beveren
  We wisten dat de plaatsing professioneel ging gebeuren, En kunnen niet anders dan tevreden over zijn😉
 • VN
  Temse
  De overkapping is geplaatst met heel veel professionaliteit, alles tot in te puntjes geregeld en geplaatst. Een topteam !
 • Van deperre Dave
  Zoersel
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.

Laatste realisaties

Alles zien

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.