Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Weinor Terrazza Sempra

Het tijdloze glazen terrasdak

Weinor Terrazza Sempra: Het tijdloze glazen terrasdak overtuigt door zijn rechtlijnige vormgeving in combinatie met de typische dakhelling.

Weinor Terrazza Sempra
Weinor Terrazza Sempra glasoase

Terrazza Sempra: Het hele jaar door terrasbescherming

Met de glazen terrasoverkapping Terrazza Sempra doet u geen concessies op het gebied van kwaliteit en design! Weerbeschermingsexpert weinor optimaliseert het succesvolle merk Terrazza al zo’n 20 jaar lang voortdurend. Als bestseller zet het merk de hoogste standaard. Terrazza Sempra is het indrukwekkende resultaat van onze jarenlange ervaring, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van uw terras. Het ontwerp overtuigt met tijdloze vormgeving en heldere lijnen. Zo past Terrazza Sempra, als belangrijk vormgevingselement, perfect in de architectuur van uw huis.

Dakvormen Sempra

Talrijke dakvormen

Elke terras- of balkonsituatie is anders – voor Terrazza Sempra geen probleem. De glazen overkapping kan aan verschillende bouwomstandigheden worden aangepast.
Weinor Terrazza Sempra met zonwering

Bescherming tegen de zon door zonweringen

De verticale zonwering VertiTex II beschermt van voren en aan de zijkanten tegen verblindende zon, wind, te hoge temperaturen en nieuwsgierige blikken.
De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza II zorgt voor aangename temperaturen onder de terrasoverkapping. Als alternatief kan WGM Top als bovengemonteerde zonwering boven de terrasoverkapping worden geïnstalleerd.

 

Weinor Terrazza Sempra glasoase

Modulair systeem

De uitbreiding van het terrasdak Terrazza tot weinor Glasoase® met volledig glazen onderbouwelementen, verticale zonwering,… is gewoon mogelijk.
Als de dagen kouder worden, hoeft u zich nog lang niet in uw huis terug te trekken. Rust uw Terrazza eenvoudig uit met de frameloze glazen schuifwand W17Easy. Zo kunt u ook op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras – met vrij zicht op de natuur. Nog knusser wordt het met het verwarmingssysteem Tempura. De Weinor Glasoase is een niet-geïsoleerd serresysteem dat het terras beschut tegen wind en regen, maar geen uitbreiding van uw woonruimte vormt.
Weinor Terrazza Sempra

Terrazza Sempra Kwaliteit "Made in Germany"

Terrazza Sempra is in technisch opzicht gebaseerd op de Terrazza-familie van terrasoverkappingen, die zich al vele jaren heeft bewezen. Deze wordt gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Uitgebreid vakkundig advies waarmee uw wensen en ideeën uitkomen.

Bij u thuis wordt de exacte planning uitgewerkt, u ontvangt een gedetailleerde offerte met ontwerp.

Perfecte montage door onze eigen geschoolde monteurs.

Optimale begeleiding en competente service ook na de koop.

Inspiratie

Meer informatie? Bekijk de brochure.