Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Poorten realisatie

De Schepper - Sint-Niklaas
Sectionaal poorten
Sectionaal poorten

Over de realisatie

Deze klant wou tijdens zijn renovatie de oude brede poort, vervangen door 2 aparte poorten.
Ze wensten graag bovenaan ruitjes, om natuurlijk daglicht binnen te laten. Uiteraard zijn deze poorten geautomatiseerd met poortmotoren, zodat deze eenvoudig bediend kunnen worden.

  • De Schepper
    Sint-Niklaas
    “Van bij ons bezoek aan de showroom tot de oplevering van het project zijn wij lovend enthousiast. De snelle en professionele begeleiding gaven bij ons de doorslag om voor Stefan Van Bogaert te kiezen. De afwerking en plaatsing zijn ook op een zeer snelle en propere manier gegaan. Hier kan je bestellen met vertrouwen.”
Sectionaal poorten

Maatwerk poorten

Sectionaaldeuren bieden een vormgevingsvariatie die niets te wensen overlaat. Door de combinatie van reliëf, oppervlaktestructuur en kleur kunt u een sectionaaldeur kopen die 100% overeenkomt met uw individuele ideeën. Extra beglazing zorgt niet alleen voor licht, maar maakt van uw deur ook een design element. Met een optionele ingebouwde loop- of zijdeur kunt u uw garage binnengaan zonder de volledige deur te openen. Wij combineren functionaliteit met design. Want een goed design is een innovatieve technologie die aan uw wensen voldoet. Onze sectionaaldeuren openen nieuwe werelden en bieden een bijna oneindig aantal individuele designmogelijkheden.

Wij zijn “Made in Germany” – en dat al meer dan 80 jaar. En deze ervaringen zijn terug te vinden in elk van onze sectionaaldeuren. Ontdek de voordelen van een Teckentrup sectionaaldeur en ontdek op de volgende pagina welke vormgevingsmogelijkheden voor u openstaan.

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.