Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Weinor Terrazza Pure

Het kubistische glazen terrasdak

DeTerrazza Pure heeft een moderne kubistische dakvorm, die uw huis optisch naar een nieuw niveau tilt. De perfecte combinatie van een uniek design en een innovatieve bouwwijze

Weinor Artares lamellen dak met LED verlichting glazen overkapping
Weinor Terrazza Pure - glazen dak

Het hele jaar door terrasbescherming

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Terrazza Pure detail afwatering

Betrouwbare afwatering

Het innovatieve glasopleg-systeem zorgt voor een betrouwbare afwatering door de geïntegreerde helling met behoud van een optisch rechthoekige vorm van buitenaf
Weinor Terrazza Pure LED verlichting

Sfeervolle verlichting

Met een enorm scala aan kleuren creëren de hoogwaardige kleurenledstrips in staanders en dakdragers een persoonlijke sfeer onder de terrasoverkapping.

Ontwerp uw eigen verlichtingsconcept! Waar wilt u de kleur-ledverlichting aanbrengen? Onder de dakdragers of liever aan de staanders? Of zelfs aan beide? Geen probleem: weinor biedt een breed scala aan mogelijkheden zodat u uw terras in het juiste licht kunt onderdompelen.

U heeft de vrije keuze om lichtaccenten met kleur aan te brengen:

  • Aan de buitenste staanders boven of onder
  • Aan de onderzijde van de dakragers, bijv. ook afwisselend met sierlijsten naar keuze
Terrazza Pure winter

Stabiele bescherming tegen weer en wind

Terrazza Pure wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. De constructie kan ook worden ontworpen voor extreem hoge sneeuwlasten tot 550 kg per m2.
Terrazza Pure met onderbouwelemeten

Modulair systeem

De uitbreiding van het terrasdak Terrazza Pure tot weinor Glasoase® met volledig glazen onderbouwelementen, verticale zonwering,… is gewoon mogelijk.
Als de dagen kouder worden, hoeft u zich nog lang niet in uw huis terug te trekken. Rust uw Terrazza Pure eenvoudig uit met de frameloze glazen schuifwand W17Easy, ook naderhand. Zo kunt u ook op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras – met vrij zicht op de natuur. Nog knusser wordt het met het verwarmingssysteem Tempura. De Weinor Glasoase is een niet-geïsoleerd serresysteem dat het terras beschut tegen wind en regen, maar geen uitbreiding van uw woonruimte vormt.
Weinor Terrazza met Sottezza verandazonwering

Zonnescherm voor onder het glas

De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza Pure met kubistisch design vormt de perfect match met de terrasoverkapping Terrazza Pure en met rechtlijnige terrasoverkappingen van andere fabrikanten. Hij zorgt voor een aangenaam klimaat onder het dak.
Weinor Terrazza gekoppeld

Ook meerdere gekoppelde systemen mogelijk

Voor grotere terrassen kunnen ook meerdere Terrazza Pure systemen naast elkaar worden gebouwd. In de gekoppelde variant kan Terrazza Pure vlakken van tot wel 14 meter overdekken. Grotere breedtes zijn als serie-installatie realiseerbaar.

Uitgebreid vakkundig advies waarmee uw wensen en ideeën uitkomen.

Bij u thuis wordt de exacte planning uitgewerkt, u ontvangt een gedetailleerde offerte met ontwerp.

Perfecte montage door onze eigen geschoolde monteurs.

Optimale begeleiding en competente service ook na de koop.

Inspiratie

Meer informatie? Bekijk de brochure.