Give Away: Koop in mei en maak kans op een tafel bbq!

Klik hier voor de voorwaarden.

Plaza Viva textiel dak

Terrasgenot bij elk weertype

Terrasplezier onder vrijwel alle weersomstandigheden! Met Plaza Viva, de pergolazonwering van textiel, maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht de weersomstandigheden. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor het bieden van schaduw op een zonnige dag, als extreem stabiele bescherming tegen het weer bij windvlagen of als slimme bescherming tijdens een lichte zomerbui, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Weinor Plaza Viva terrasoverkapping windstabiel zonwering en regenwering
Plaza Viva

Plaza Viva= Fraaie zonwering, ook voor grote terrassen

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken biedt Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op maximum 30m², voor de hele familie inclusief vrienden. Maar Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringsdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt.

Weinor Plaza Viva terrasoverkapping windstabiel zonwering en regenwering

Extreem stabiel

Extreem stabiel, ook bij winderig weer

Dankzij de voorste staanders is het scherm uiterst windbestendig, welke garandeert dat de zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven. Zelfs bij gevels met minder dragende ondergronden nemen de staanders sterke windlastig veilig op.

Weinor Plaza Viva OptiStretch

Doek en techniek beschermd in de cassette

De rondom gesloten en robuuste zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting betrouwbaar tegen de weersomstandigheden.

Gepatenteerd loopwerksysteem en uiterst innovatief spansysteem: Het spansysteem van de Plaza Viva zorgt voor een duurzaam strak doek. De nieuwe platte kabel is bijzonder stil en duurzaam, het beproefde weinor loopwerk overtuigt dankzij het geluidsarm in- en uitschuiven dat het materiaal ontziet.
Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten.

Weinor Plaza Viva met neerlaatbare staander

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Ook bij lichte regenbuien blijft u met Plaza Viva droog. Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, kan de optionele telescoopstaander met een slinger worden verlaagd om de hiervoor benodigde minimale hoek te bereiken, die hiervoor nodig is. Zo kan u heel ontspannen aan uw gedekte tafel blijven zitten en genieten van het buiten zijn in de regen.

Weinor Plaza Viva Volant Plus

Volant Plus-optie

Bij laagstaande zon in de avond biedt de optionele Volant Plus de perfecte bescherming tegen verblinding. De Volant Plus kan met de slinger omlaag worden gedraaid en biedt dan aanvullend betrouwbare bescherming tegen inkijk.
Plaza Viva overkapping met verticale zonwering

Verticale zonwering

De slimme combinatie met de verticale zonwering VertiTex II belooft betrouwbare bescherming tegen zon, inkijk, wind en verblinding aan alle zijden onder uw Plaza Viva.

Inspiratie

Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk hier de brochure.

Alles zien