Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Weinor Pergotex

Verrukkelijk buiten leven!

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten.

Weinor Pergotex bache dak
Detail zijgeleiding en doek

Gecontroleerde waterafvoer

Weinor zorgt ervoor dat u niet in de regen staat. Het weinor PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Een intelligente waterafvoer-constructie voert de regen via de dakgoot door de staander gericht naar onderen af. Ook bij het kleine doek-beschermdak is een betrouwbare waterafvoer via de zijdelingse gootjes.
Overige voordelen: het doek-beschermingsdak van aluminium is zo geconstrueerd, dat er amper geluid veroorzaakt wordt door vallende regendruppels.

Weinor Pergona Transluzent doek

Doeken voor een goed gevoel

Pergona is de exclusieve collectie voor de Weinor Pergotex II, robuust, waterdicht doek met pvc laag. U kunt kiezen tussen Pergona Classic en Pergona Transluzent.
Classic: de doeken zijn nagenoeg ondoorschijnend en zijn daarom uitermate geschikt voor verduistering. Ook is het vuil op het doek van onderen niet zichtbaar.
Transluzent: Het bijzondere aan de Weinor Pergona Transluzent is de hoge lichtdoorlaatbaarheid tot wel 17%. Natuurlijk licht dringt door het waterdichte weefsel, gelijkertijd verhindert het onaangename verblinding door de zon. Stabiele polyester-draden maken het weefsel uiterst resistent, duurzaam en weerbestendig.

Voor hoge windbelastingen

De weinor PergoTex II wordt gekenmerkt door een hoge windbestendigheid. Zo is zij eenvoudig bestand tegen belastingen tot windkracht 11 volgens Beaufort.
Pergotex serie-installatie

Heel mooi groot

De maximale afmeting van de Weinor Pergotex II met 2 staanders is 7 x 6.5 meter. Grotere oppervlaktes zijn probleemloos uit te rusten met meerdelige installaties.

Pergotex detail LED verlichting

High-power ledspots – voor een fantastisch mooie sfeer

Naar wens zijn dimbare high-power ledspots in de dwarsstijlen te integreren. Ze zijn energie-efficiënt, individueel te vervangen en bijzonder duurzaam. De dwarsstijlen met LED kunnen allemaal tegelijk of per stijl en- en uitgeschakeld of gedimd worden.
Pergotex II uitbreiding W17 Easy

Maak er meer van!

Breidt uw pergola-zonwering uit met slimme constructies. Een onverstoord uitzicht en toch beschermd: de Pergotex II is zonder grote moeite aan alle kanten met een lichtlopende schuifwand uit te rusten. Dit geeft u nog meer bescherming tegen weer en wind. Tegelijkertijd behoudt het volledig transparante oppervlak het gevoel van volledig buiten zijn.

Vertitex onder Pergotex II

Verticale zonwering

De elegante verticale zonwering VertiTex Ii biedt optimale privacy en bescherming tegen de zon. Licht- en luchtdoorlatende doeken zorgen voor een aangename sfeer. Hoogwaardige techniek garandeert een altijd optimale doekstand-ook bij brede doeken.