Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Weinor Artares lamellen dak

Dare to Dream

Schaduwspel met frisse bries – weinor biedt met Artares een bijzondere terrasoverkapping “Made in Germany”. Regel uw individuele bioklimaat gewoon zelf door de openingshoek van de lamellen. Met sensoren kunnen de lamellen automatisch worden ingesteld afhankelijk van het weer. Zo geniet u goed beschermd van het verblijf op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting aan lamellen en frame maakt u van uw weerbeschermingsproduct uw individuele terrashemel.

Weinor Artares lamellen dak en terrasverwarming
Weinor Artares dubbele module

Aantrekkelijk design, veelzijdig gebruik

Plaats Artares waar en hoe u maar wilt! Artares kan vrijstaand, gekoppeld of leunend tegen de gevel worden geplaatst.
detail Weinor lamel Artares overkapping

Artares – Geluidsarme lamellen van hoge kwaliteit

Dankzij moderne dempingstechniek kunnen de Artares-lamellen veilig en geluidsarm worden ingesteld. Zo regelt u uw individuele bioklimaat – op volkomen natuurlijke wijze!

Weinor Artares lamellen dak met LED verlichting

Betoverende momenten

Voor de lange zomeravonden of de gezellige winterbarbecue… Zowel de constructie bovenaan als de staanders van Artares kunnen worden uitgerust met kleurenledstrips (51 tinten) van hoge kwaliteit, de lamellen met ledstrips voor warmwit licht.
ingebouwde screen lamellen dak

Ook aan de zijkant rondom beschermd

Het weinor lamellendak Artares kan aan alle zijden, ook achteraf, worden uitgevoerd met een verticale zonwering of screen genoemd. Deze is op aantrekkelijke wijze geïntegreerd in de frameconstructie en verdwijnt volledig in de attiek. Bovendien biedt de zonwering bescherming tegen de laagstaande zon, nieuwsgierige blikken en de wind.
Weinor Artares lamellen dak met glazen schuifwanden W17 Easy

Outdoor-living-systeem

Met de glazen schuifwanden w17easy biedt Artares een compleet outdoor-living-systeem voor rondom regen- en windbescherming.
verwarming Tempura Quadra van Weinor

Tempura Quadra verwarming

Met de weinor warmtestralers Tempura en Tempura Quadra verlengt u uw kostbare tijd op het terras. Ze kunnen vrijwel overal worden bevestigd, eenvoudig aan een bestaand systeem worden gemonteerd en geven weldadige warmte af. De infraroodstralen zijn direct na het aanzetten voelbaar. De warmtebron is leverbaar als ronde versie en als Tempura Quadra met hoekige vormgeving. Met de door weinor toegepaste infraroodtechniek bespaart u niet alleen geld. In tegenstelling tot andere verwarmingstechnieken is de warmte namelijk ook direct voelbaar.

Brochure Weinor Artares lamellen dak

Inspiratie

Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk hier de brochure.