Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Lounge overkapping of carport

Elegante Pergola

Kies een pergola met een eigentijds design en strakke lijnen. De 100% aluminium structuur, sober en fijn, kleedt uw terras met stijl en valoriseert uw huis.

Espace Lounge terrasoverkapping of carport
Espace Lounge overkapping carport

Terrasoverkapping of Carport

Het Lounge-model bestaat uit 60 mm dikke geïsoleerde panelen en zeer sterke bevestigingsmiddelen en biedt u een optimaal thermisch comfort voor een gegarandeerd welzijn. Geniet van uw outdoor woonkamer volledig beschut tegen zon, regen, sneeuw en wind. Toegepast als carport wordt het Lounge-model de ideale buitenopstelling om uw voertuig in alle seizoenen te bescherming

Espace Lounge terrasoverkapping of carport

Uw ontwerp op maat

In de aanbouw versie als carport of in de vrijstaande versie om het hele jaar door te genieten van uw tuinmeubilair of uw spa? Wat uw project ook is, de Lounge overkapping wordt op maat gemaakt om perfect in uw configuratie en gewenste afmetingen te passen.

Lounge terrasoverkapping met verlichting

Lounge uitbreiding

Personaliseer uw pergola met meer dan 800 kleuren om uit te kiezen, door de Klostral-module toe te voegen of met de geïntegreerde LED-verlichtingsoptie.

Klostral:

  • Voeg de aluminium buitenuitrusting toe voor een ruimte, vrij van inkijk. Verduisteringsgraad en afmetingen kunnen op aanvraag worden aangepast.
  • 3 mogelijk niveaus voor verduistering (onbeweeglijk)
tripod Lounge

Exclusief versterkt montagesysteem

Dankzij zijn hoogwaardige componenten, zoals aluminium en roestvrij staal voor de constructie en dubbelzijdige stalen sandwichpanelen met een hoogvaste geëxtrudeerde polystyreen kern voor het dak, positioneert het Lounge model zich als een high-end product.

  • 100% roestvrij staal en ALU
  • verhoogde weerstand
  • onzichtbare afwerking

Inspiratie

Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk wat Sundaze voor u kan doen in deze brochure