Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Screen Realisatie

TCI Europe - Zwijndrecht - 2022
roma zipscreen met somfy bediening

Over de realisatie

We werden gecontacteerd door een bedrijf in Zwijndrecht. Ze hadden nood aan zonwering voor hun bureaus, labo en kantine. Screens waren hier de perfecte oplossing. Dit is een heel mooi project geworden en klant is zeer tevreden.

  • TCI Europe
    Zwijndrecht
    “Het was een zeer positieve ervaring vanaf de eerste kennismaking me de firma Stefan Van Bogaert. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, maar er was ook zeer goede input inzake mogelijk –en  noodzakelijkheden. In totaal hebben we bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd, maar wat betreft beste prijs/kwaliteit verhouding stak de firma Stefan Van Bogaert er met kop en schouder bovenuit. Hierdoor werd de keuze voor ons gemakkelijk.Zeer duidelijke en snelle communicatie, maar ook zeer vlotte plaatsing ! We zijn uiterst tevreden.”

Maatwerk zonwering

Ook in ons gematigd klimaat kan de zon soms te veel worden. Met de screens van Roma hoeft u het natuurlijk kleurenspel van de seizoenen niet te missen.
De stoffen reflecteren, afhankelijk van de kleur, het grootste deel van de straling vóór het raam – zonder u het zicht naar buiten te ontnemen. Hierdoor kunt u de kamertemperatuur regelen en nog steeds genieten van het uitzicht op een mooie zomerdag.

Hebt u interesse? Klik voor meer informatie op onderstaande knop.

Meer realisaties in dezelfde categorie

Alles zien

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.