Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Raamdecoratie Realisatie

Tielrode 2020
Raamdecoratie Luxaflex Houten Jaloezieën
Raamdecoratie Luxaflex Houten Jaloezieën

Over de realisatie

We mochten voor een nieuwbouw appartement aan alle ramen houten jaloezieën voorzien. Na een bezoek aan onze toonzaal en opmeting, hebben we ter plaatse kleuradvies gegeven, gebaseerd op de materialen en kleuren van de nieuwe meubels. Het eindresultaat hebben we jammer genoeg niet op foto, maar dit zal zeker een verbluffend mooi appartement zijn!

Raamdecoratie Luxaflex Houten Jaloezie keuken

Houten Jaloezieën

De schoonheid van de natuur in huis met Luxaflex® Houten Jaloezieën Het belang van textuur in je interieur is niet te onderschatten. Natuurlijke materialen zoals hout hebben een rustgevende werking. Maar geen paniek, je hoeft geen grote renovaties uit te voeren: met houten jaloezieën breng je al een hoop sfeer in huis. Luxaflex® Houten Jaloezieën passen in elke ruimte en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Op maat gemaakt in een ruime keuze aan aantrekkelijke kleuren en beitsafwerkingen, zijn ze een praktische én stijlvolle oplossing voor de lichtregeling en privacy in je woning.

Ook interesse? Klik dan zeker op onderstaande button.

  • Pauwels – Coorevits
    Bazel
    Zowel de afspraken in de showroom  ,de opmetingen ter plaatse ,de duidelijke offerte & bijhorende tekeningen, de uitvoering ter plaatse & de duidelijke info over gebruik & onderhoud getuigen van een professionele aanpak.Het was aangenaam samenwerken met dit lokale team , en we kunnen hen dan ook sterk aanbevelen

Meer realisaties in dezelfde categorie

Alles zien

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.