Rolluiken Rolluik Waasland - Stefan van Bogaert

bezoek onze toonzaal

maak een afspraak

Rolluiken

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid. We werken samen met verschillende merken met elk hun eigen kenmerken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in '1 klik' gebeurd.

foto rolluik

Het gewone rolluik

Rolluiken zijn er in twee varianten. Als inbouwrolluik uitvoering of als opbouwrolluik uitvoering. Een ruime keuze aan RAL-kleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur, verschillende soorten lamellen, 2 kwaliteiten voor de kast en diverse mogelijkheden qua bediening zorgen ervoor dat u rolluik aan uw wensen kan personaliseren.

foto rolluik

Zonne-energie

Geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren, Aansluiting op het stroomnet is overbodig, dus snel geplaatst! Ideaal voor luchtdichte woningen.

Promofilm Roma

ID2 Solar: rolluik op zonne-energie