Super Promo op het Artares Lamellen dak van Weinor: klik hier

Terrasoverkapping

Outdoor Living
Espace Lounge terrasoverkapping met geïsoleerd dak, afwatering en zijwanden

2 merken onder 1 dak

Weinor of Solisystème

Het hele jaar door kunnen genieten van je terras of tuin… Wie wil dit niet! Creëer een extra leefruimte en geniet volop, tijdens de 4 seizoenen.
In totaal bieden we 6 overkappingen aan, elk met hun eigen specialiteiten. Voor ieder wat wils.

Solisystème lamellen dak Franse productie witte kleur terrasoverkapping

Solisystème: Speel met licht en schaduw

De bio-klimaat pergola is een origineel en exclusief ontwerp dat u een heel nieuwe leefruimte biedt. Uw terras wordt als het ware een uitbreiding van uw interieur zodat u in stijl kan genieten van het buitenleven. Warmer of kouder, zon of schaduw, u regelt het allemaal naar wens en naar gelang de weersomstandigheden. Ze is moeiteloos toe te passen in een moderne, klassieke of atypsiche architectuur. Met de geïntegreerde ledverlichting of externe heaters verlengt u uw avonden.

Uw terrasoverkapping kan zowel aangebouwd tegen uw gevel als vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Het is het ideale dak om ten volle te profiteren van de mooie dagen zonder dat u last heeft van de zon; voor een maaltijd in de tuin of een aperitief in het tuinsalon. Het zal ook uw jacuzzi perfect beschermen.

Met uw SOMFY afstandsbediening kan u de zon en de schaduw naar wens instellen zodat u bij grote hitte een verkoelende ventilatie behoudt. Met de lamellen dicht bent u beschermd tegen slecht weer zodat u rustig verder kan eten tijdens een dineetje onder vrienden. De lamellen kunnen ook automatisch sluiten in geval van afwezigheid met een optionele regensensor.

Espace Lounge terrasoverkapping met geïsoleerd dak, afwatering en zijwanden

Espace Lounge

DIT HIGH-END MODEL BESTAAT IN 2 VERSIES TERRASOVERKAPPING OF CARPORT

Elegant en moduleerbaar voor een buiten ruimte aangepast aan al uw wensen.
Een versie aanbouw of vrijstaand als carport of tuinsalon, wat uw project ook is, het LOUNGE model wordt op maat gemaakt om zich perfect aan te passen aan uw opstelling en gewenste afmetingen. Dankzij zijn hoogwaardige componenten, zoals aluminium en roestvrij staal voor de constructie en dubbelzijdige stalen sandwichpanelen met een hoogvaste geëxtrudeerde polystyreen kern voor het dak, positioneert het Lounge model zich als een high-end product.

Kies een pergola met een eigentijds design en strakke lijnen. De 100% aluminium structuur, sober en fijn, kleedt uw terras met stijl en valoriseert uw huis.
Het Lounge-model biedt u een optimaal thermisch comfort voor een gegarandeerd welzijn. Geniet van uw outdoor woonkamer volledig beschut tegen zon, regen, sneeuw en wind. Moduleer uw lichtsfeer, speel met kleuren en verleng uw avonden met perfect in de pergola geïntegreerde LED-verlichting (wit of RGB).

Het LOUNGE model, toegepast als carport, wordt de ideale buitenopstelling om uw voertuig in alle seizoenen te beschermen.
Voor een zijdelingse afsluiting, kan u de KLOSTRAL optie uit 100% aluminium, met 3 mogelijk niveaus voor verduistering (onbeweeglijk), toevoegen.

Weinor Plaza Viva terrasoverkapping windstabiel zonwering en regenwering

Weinor – Plaza Viva textiele overkapping

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Extreem stabiel, ook bij winderig weer
Dankzij de voorste staanders is het scherm uiterst windbestendig. Dit garandeert dat deze zonwering tot windkracht 6 uitgeschoven kan blijven. Zelfs bij gevels met minder dragende ondergronden nemen de staanders sterke windlasten veilig op.

Met Plaza Viva blijft u droog, want het regenwater loopt betrouwbaar weg. Het recept voor succes: de omlaag te draaien telescoopstaander, het vochtafstotend zonweringsdoek en de waterdicht aan elkaar genaaide banen van het doek. Zo kunt u heel ontspannen aan uw gedekte tafel blijven zitten en genieten van het buiten zijn, ook in de regen.

Weinor Pergotex bache overkapping waterdicht cabrio dak

Weinor – Pergotex II – Cabrio genot

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten.

Is het mooi weer en wilt u graag zonnen, in de openlucht zijn en een zomerbriesje op de huid voelen? Open dan gewoon de Pergotex II.
Is de zon verblindend, is het te heet of begint het te regenen? Geen probleem. Sluit gewoon het dak. Dan is het ook in de avond aangenamer – met de dimbare LED-verlichting.

Naderhand toepasbare profielloze glazen elementen beschermen aan de zijkanten en voorkant tegen weer en wind.  Het hoogwaardig vouwdak is bestand tegen windbelasting tot windkracht 6.

Weinor – Artares – lamellen dak

Schaduwspel met frisse bries – weinor biedt met Artares een bijzondere terrasoverkapping “Made in Germany”. Regel uw individuele bioklimaat gewoon zelf door de openingshoek van de lamellen. Met sensoren kunnen de lamellen automatisch worden ingesteld afhankelijk van het weer. Zo geniet u goed beschermd van het verblijf op uw terras. Met extra’s als geïntegreerde verticale zonwering of ledverlichting in de lamellen en frame maakt u van uw weerbeschermingsproduct uw individuele terrashemel.

Met een weersbescherming wordt het terras pas echt gezellig! U sluit gewoon de lamellen en het water wordt via het licht hellende dak afgevoerd in goten en door staanders naar beneden weggeleid. U vindt het buiten te fris? Geen probleem! De verwarming Tempura zorgt onmiddellijk voor aangename warmte.
Verschillende plaatsen van de constructie kunnen uitgerust worden met ledstrips (maar lieft 51 tinten), zo wordt u lievelingsplek ondergedompeld in een heel eigen licht.
Het lamellen dak Artares kan aan alle zijden worden uitgevoerd met verticale zonwering. Deze is geïntegreerd in de frameconstructie en verdwijnt volledig in de attiek.

Weinor Terrazza Pure terrasoverkapping met LED verlichting glazen overkapping

Weinor – Terrazza – glazen terrasdak

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de Terrazza overkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De overkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Onze topper, het Pure model met zijn spectaculair design. Hier is de helling geïntegreerd in de frameconstructie en daarom niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater. Het is de oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Als de dagen kouder worden, hoeft u zicht nog lang niet in uw huis terug te trekken. Rust uw Terrazza Pure uit met de frameloze glazen schuifwand W17 Easy, ook naderhand. ZO kunt u ook op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras – met vrij zicht op de natuur. Nog knusser wordt het met het verwarmingssysteem Tempura.

Weinor glazen schuifwanden W17 Easy

Weinor – accessoires

Tempura: kleine verwarming, grote prestaties
 • Modern hoekig design
 • veel warmte bij slechts 1500 kw
 • directe warmte door infraroodtechniek
 • dimbaar met weinor afstandsbediening
 • vrijwel overal monteerbaar
W17 Easy – de comfortabele glazen schuifwand

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft. Met de frameloze glazen schuifwand W17 Easy beleeft u puur woongenot – op uw terras. Eenvoudiger gaat het niet – dankzij premium beslagtechniek is de glazen schuifwand heel eenvoudig te verschuiven en naar wens ook af te sluiten

Laatste realisaties

Alles zien
 • Terryn
  Beveren
  We wisten dat de plaatsing professioneel ging gebeuren, En kunnen niet anders dan tevreden over zijn😉
 • VN
  Temse
  De overkapping is geplaatst met heel veel professionaliteit, alles tot in te puntjes geregeld en geplaatst. Een topteam !
 • Van deperre Dave
  Zoersel
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer/afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen en in een volgend stadia een overkapping die aansluit op de tuinkamer. Via fabrikant Solisysteme zijn we aan het adres van Stefan Van Bogaert BV geraakt, gelet op hun betrouwbaarheid en expertise. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers…Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort. Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien tevens een duidelijke uitleg over het produkt.

Heb je een vraag?

Wacht niet om ons te contacteren! Wij antwoorden binnen één werkdag.