Veranda zonwering Verandazonwering Waasland - Stefan van Bogaert

Veranda zonwering

Veranda zonwering - WGM top

WGM Top

De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek op uw terras of in uw serre, waar u zelfs op een heel zonnige dag wilt vertoeven. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat de WGM Top zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo voor u een echte verrijking wat betreft uw wooncomfort.

Weinor Sotezza zonwering

Weinor Sottezza II

Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Sottezza II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de Sottezza II aanwezig is, wilt u er verblijven. En dat kan ook, omdat dit zonnescherm warmteontwikkeling onder het glas reduceert en voor een comfortabele temperatuur zorgt – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen. Gelijktijdig biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering.

Weinor Zipx Sky zonwering

Zipx Sky

ZIPX®Sky is de windvaste variant van verandazonwering. Het systeem is voorzien van een speciale spantechniek, met inox kabels, in de geleiders, zo blijft het doek in gelijk welke hellingshoek onder spanning. Het speciale veersysteem en de compacte kast zorgen voor een snelle, onopvallende montage en een maximale levensduur. Hij hoeft niet per se op steunen geplaatst te worden, indien hij rechtstreeks op de draagstructuur wordt geplaatst geeft dit het geheel een zeer strakke look.

Weinor Targa Plus zonwering

Targa

De TARGA-modellen zijn geschikt voor grote en complexe glazen daken en subconstructies. Als externe bescherming tegen de zon en de hitte, zorgen ze voor een aangenaam binnenklimaat en voor een verzorgde look. Door de naar binnen verschuifbare geleidingsrails kunnen ook speciale verandaconstructies (bv. schuine constructies) probleemloos overschaduwd worden.