Accessoires Glazen schuifwand Waasland - Stefan van Bogaert

Accessoires

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft; met de glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot – op uw terras. w17 easy biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel. Makkelijker als met de w17 easy kunt u de kostbare uurtjes op uw terras niet verlengen.

  • Soft-closing-System
  • Inschuifoptie
  • Perfecte overgangen, ook drempelvrij
  • Edele greep-en sluitvariaten
  • CleanCase® voor eenvoudige reiniging
  • Praktisch en voor iedere terrasoverkapping
Plaza viva - W17 glazen wanden

Volledige transparantie

De frameloze en beweegbare glazen elementen van de w17 easy maken een altijd volledige transparantie mogelijk voor een vrij uitzicht vanaf het terras.

Plaza viva - W17 glazen wanden

Soft-Closing-System

Door het Soft-Closing-System laten de glazen elementen zich zacht en makkelijk bewegen.

Plaza viva - W17 glazen wanden

Inschuifoptie

Een licht trekken, zoals bij het mechanisme van een keukenlade, maakt het sluiten van de glaselementen makkelijker en zorgt voor ondersteuning.

Plaza viva - reiniging via CleanCase

Eenvoudige reiniging via CleanCase®

De onderrails dient ter geleiding van de glazen elementen. Hier kunnen ook bladeren en vuil van buitenaf zich verzamelen. Met een bezem kan het vuil gemakkelijk via de CleanCase® en vervolgens naar buiten geveegd worden. Ook regenwater loopt gecontroleerd via de CleanCase® af.

Plaza viva - grepen, profielen en sloten

Edele greep- en sluitvarianten

Het design van de grepen, profielen en sloten volgt de trend van duidelijke lijnen en schroefloze optiek. Alle componenten kunnen naar wens in één van de 50 standaard kleuren en tevens meer dan 150 extra RAL-kleuren gepoedercoat worden.

Plaza viva - slot - afsluitbaar terras

Afsluitbare terrassen

Met het cilinderslot is de w17 easy van binnen moeiteloos te vergrendelen. Naar wens is ook een variant beschikbaar waarbij vergrendeling van binnen en buiten mogelijk is.

Plaza viva - vergrendeling

Makkelijke vergrendeling

Zodat de compleet gesloten glasvleugels betrouwbaar in de gewenste positie blijven, heeft weinor een intelligent mechanisme voor fixatie ontwikkeld. Een kleine druk met de voet is genoeg om de w17 easy eenvoudig te vergrendelen en te openen.

Plaza viva - vlakke rails

Vlakke rails

Naast de wat hogere rails met weinor CleanCase® kunt u ook de vlakke variant uitkiezen, perfect voor een drempelvrije overgang. Ze is zo laag, dat het geen hindernis bij de overgang veroorzaakt. Voor een mooie overgang tussen rails en vloer zorgen de elegante vloeraansluitprofielen, passend bij ieder type vloer.

Plaza viva - staand systeem - past onder vrijwel iedere terrasoverkapping

Past onder vrijwel iedere terrasoverkapping

w17 easy is geschikt als onerbouwsysteem voor praktisch alle typen overkappingen. Dankzij de "staande constructie" ontstaan bij het naderhand uitrusten geen extra kosten voor statische aanpassingen van de terrasoverkapping of pergola-zonwering.

Foto's

Warmtestraler Tempura – kleine verwarming, grote prestaties

Met de weinor warmtestralers Tempura en Tempura Quadra verlengt u uw kostbare tijd op het terras. Ze kunnen vrijwel overal worden bevestigd, eenvoudig aan een bestaand systeem worden gemonteerd en geven weldadige warmte af. De infraroodstralen zijn direct na het aanzetten voelbaar. De warmtebron is leverbaar als ronde versie en als Tempura Quadra met hoekige vormgeving. Met de door weinor toegepaste infraroodtechniek bespaart u niet alleen geld. In tegenstelling tot andere verwarmingstechnieken is de warmte namelijk ook direct voelbaar.

foto Tempura Quadra verwarming
Tempura Quadra is de hoekige uitvoering van de Tempura met een compacte behuizing.

Infraroodtechniek: voordelig en aangenaam

De bedrijfskosten van de Tempura/Tempura Quadra bedragen slechts 0,38 € per uur (bij een stroomprijs van 0,25 €/kWh). De bedrijfskosten voor gangbare warmtestralers – bijv. met gas – liggen aanzienlijk hoger. In vergelijking met elektrische kwartsstralers wordt bij de weinor infrarood warmtetechniek direct de huid verwarmd, niet de tussenliggende lucht. Zo is de maximale warmte direct na het aanzetten beschikbaar.