Screen Screen Waasland - Stefan van Bogaert

Screen

Vertitex screens

Vertitex

Grote verticale glasoppervlakken laten zonlicht vrijwel ongehinderd door. Met als gevolg: warme binnen ruimtes en onaangename verblindende effecten. Met de aan de buitenzijde gemonteerde verticale zonwering van de VertiTex-serie biedt weinor de oplossing: zonwering, bescherming tegen verblinding, windbescherming en bescherming tegen inkijk in één. Doek en techniek zijn in een extra kleine, sierlijke cassette ondergebracht, waarmee toch grote oppervlaktes beschaduwd kunnen worden. De met de Red Dot Award bekroonde VertiTex is, afhankelijk van wind-belasting en vereisten, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en doekkwaliteiten.

Zipscreens

Zipscreen

Een zipSCREEN is een type screen dat goed bestand is tegen de wind. In dit screen zijn de voordelen van het normale screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het Roma zipSCREEN is het enige screen waarbij de onderlijst volledig in de kast verdwijnt. Omdat een screen 80% van de tijd omhoog is, is het zéér belangrijk dat het zipSCREEN er in de “omhoog” stand perfect uitziet. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten als een soort ritssluiting. Het doek wordt als het ware in de geleiders geritst. Door een enorm gewicht in de onderlijst is het screen in elke stand windvast.

Raffstore

Raffstore

Roma Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.

Promofilm Roma